Urheiluhieroja Laura Hietamäki

Olen syntynyt 1989. Olen valmistunut Tampereen Urheiluhierojakoulusta. Ennen hierojan ammattia olen ehtinyt tekemään ja kokeilemaan vähän kaikenlaista. Valmistuin 2011 Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksesta. Sen jälkeen olen tehnyt töitä mm. kasvihuoneella ja henkilökohtaisena avustajana. Luova käsillä tekeminen on ollut aina se mun juttu ja terveydestä ja liikunnasta aloin kiinnostua noin 20 vuotiaana. Harrastuksiin kuuluu sali ja lenkkeily koiran kanssa. Luonteeltani olen pirteä, huumorintajuinen ja helposti lähestyttävä. Tahdon auttaa ja neuvoa ihmisiä elämään terveellisemmin ja olemaan kiinnostuneita omasta hyvinvoinnistaan. Annan asiakkaille venyttely ja itsehoitovinkkejä.

 

Yhteystiedot

Urheiluhieroja

 Laura Hietamäki

(Aputoiminimi Hieroja-Laura)

 

Puh. 040 545 1019

Osoite: Tohlopinranta 31, 33270 Tampere

Sähköposti: hierojalaura@outlook.com

Y-tunnus: 2703086-7

 

Hierontaa Tampereen Mediapoliksella
Hierontaa Tampereen Mediapoliksella
Urheiluhieroja Laura Hietamäki
Urheiluhieroja Laura Hietamäki

Kuvassa sisäänkäynti Medialipoliksen sisäpihalta. Pihasta löytyy runsaasti parkkipaikkoja. Aulasta käännytään oikealle ja mennään käytävää pitkin. Käytävä päättyy oveen, josta pääsee hissi aulaan. Nouse hissillä viidenteen kerrokseen. Lauantaisin Mediapolis on kiinni, jolloin haen asiakkaat itse ovelta.

 

PIKAOHJE: aulasta oikealle, hissillä viidenteen - kysy neuvoa aulapalvelusta tai soita 040 545 1019,  jos et löydä perille. Tervetuloa!

Urheiluhieroja Laura Hietamäki •  040 545 1019  •  Tohlopinranta 31, 33270 Tampere  •  hierojalaura@outlook.com

KOTISIVUT | VElhovisio